layer slider
layer slider
layer slider

SZOLGÁLTATÁSAINK

Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami maximálisan az Ön igényeihez alkalmazkodik.  Biztosítjuk afelől, hogy az általunk kivitelezésre kerülő projektek mindig a legmagasabb színvonalon kerülnek megvalósításra. Minden megbízás esetében a gondoskodunk teljes körű anyagbeszerzésről, így biztosítjuk a határidők pontos betartását és a munkálatok zökkenőmentességét.

 

A tervdokumentációk alapján az építőipari projekttervezéstől, az engedélyezésen keresztül, a generál kivitelezésig magas szintű, jól működő, strukturált építőipari hálózatot valósítunk meg.


A karbantartási munka a biztonságos és egészséges munkakörülmények megvalósításához elkerülhetetlen. Másrészről önmaga is nagy kockázattal járó, a napi munkamenettől eltérő, ritkábban előforduló, szokatlan eseményekben gazdag, mélyebb szaktudást és tapasztalatot, alkalmanként problémamegoldást igénylő tevékenység.

 

Csapatunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, képzésük az Európai Uniós előírásoknak teljes mértékben megfelelő. Munkatársaink munkájáért teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk. Öltözékük és technikai felszereltségük minden esetben igazodik az adott feladathoz, megbízóink igényeihez.