layer slider
layer slider
layer slider

SZEMÉLYRE SZABOTT IRODATERVEZÉS

Egy iroda berendezésekor mind az esztétikus, mind a praktikus lakberendezési szempontokat is figyelembe kell vennünk, hogy megfelelő munkahelyi környezetet alakítsunk ki. Az iroda kialakításakor nemcsak az előnyösséget, hanem az irodai berendezés eleganciáját is szem előtt kell tartani a megtervezéstől, a kivitelezésig. Az irodákra jellemző az ergonomikus kialakítás, a szolid elegancia és a letisztult formavilág, ez a hangulat illeszkedik leginkább a munkahelyek struktúrájához. 

Az irodabútorok rendkívül gazdag szín-, anyag és elemválasztéka és variálhatósága, illetve az irodaberendezési kiegészítők széles tárháza lehetővé teszi, hogy az irodában meglegyen a komfortérzetünk, valamint eleganciát és látványos esztétikai harmóniát közvetítsen.

 

FELÜLETKÉPZÉS

TISZTASÁGI ÉS SZÍNES FESTÉS:

Minden munka előtt a legfontosabb az előkészítés. Mint minden felújítási munkálat előtt, így festésnél is takarófóliát alkalmaznunk, megelőzés céljából. A munka megkezdése előtt megvizsgáljuk, hogy a festés első rétege mennyire jól kötődik az alapvakolathoz, annak megállapítására, hogy milyen alapra is kell majd festenünk. A fal repedéseit, egyenetlenségeit, esetleges hibáit, régi lyukak nyomait először megszüntetjük gletteléssel. Ha a felület még nem volt festve, akkor első munkamenetként gletteljük a falat, megfelelően sima felület eléréséért. A glettelést kéthárom rétegben végezzük, a rétegek között előírt száradási idő betartásával. 

A tisztasági festés lényege illetve fogalma, hogy a szokásosnál kevesebb festési munkával érjük el. A fal felületei idővel akaratlanul is felújításra szorulnak. Az élek lepattannak helyenként, a kapcsolók körül ujjlenyomatok látszanak, a színek idővel megkopnak, ilyenkor kínál tökéletes megoldást a tisztasági festés. 

Színes festés: A színválasztást RAL és NCS színskála palettával segítünk kiválasztani a megfelelő színeket, hogy azok harmóniában legyenek a tér és a bútorok megjelenésében.

TAPÉTÁZÁS:

A tapéták többféle csoportosítása lehetséges azok alkalmazása, anyaga és elkészítése szerint. Különböző tapéta típusokat lehet alkalmazni színek és minták szerint, mivel ezek a tapéta lényegét, a hangulatteremtő hatást képviselik.

A szín mellett szintén fontos a tapétán levő minták mérete, sűrűsége, a vonalvezetés iránya.
A sötét tónusú nagyméretű minták hatására a falfelület kisebbnek tűnik, arányai megváltoznak. A kisméretű világos színű minták ellenben optikailag nagyítják a teret. A függőleges csíkok szűkítik a szobát, növelik magasságát. Ezzel szemben a vízszintes csíkozás hatására a szoba alacsonyabbnak és szélesebbnek tűnik. A diszkrét vízszintes hangsúly a falfelület alsó harmadában ugyanakkor nyugalmat és szélességet kölcsönöz a szobának.
Egy egyszerű falat egy dekorációs festéssel, egy dekorcsík (tapéta) ragasztásával is egyedivé tudjuk varázsolni. Az ötletesség nagyon fontos a kivitelezésnél.

FALDEKORÁCIÓ:

A faldekorációs, más néven faldíszítési ötletek széles tárháza áll rendelkezésre. Irodája falburkolatának új, stílusos kialakításához csak a fantáziára, néhány ötletre és falszépítő burkolatok választékára van szükség. Ahhoz, hogy irodáját dekoratívvá és esztétikussá formálja, tervezéskor érdemes végig gondolni, hogy milyen dekort képzelünk el. Ennek megfelelően érdemes kialakítani a belső tereket.

Egyedi tervezésű, sablonnal vagy anélkül készülő motívumok sokasága áll rendelkezésre, amely megszínezi az életünket, stílusossá teszi a környezetünket, valamint a kiválasztott formavilágunkhoz igazodik.
Igény esetén egyedi tervezésű faldekorációkat is tervezünk, valamint kivitelezzük megrendelőink számára.

SZÁRAZÉPÍTÉS:

FAL ÉS ÁLLMENNYEZETI SZERKEZET ÉPÍTÉSE:

A szárazépítő szakember munkájával nagymértékben hozzájárul az épület belső tereinek végleges megjelenéséhez, az egyes helyiségek használhatóságához és az ott tartózkodók kellemes közérzetének kialakításához.

Így feladatunk, hogy a tervek alapján a teherhordó szerkezetek által körülhatárolt teret, a szerelt szerkezetekkel kisebbekre (szobákra, termekre) osszuk, azaz belső falakat, előtétfalakat, falburkolatokat építsünk.

A gipszkarton burkolat beltérben széleskörűen felhasználható, akár a beépített bútorok illesztésére, eltakarásra, vagy például költségcsökkentés céljából álmennyezetek, vagy álpadló elkészítésére alkalmas. Különösen hasznos tetőterek teljes belső burkolására, valamint utólag beépített térelválasztó elkészítésére.

Szakemberünk a szárazépítés eszközeivel eltakarja a látni nem kívánt gépészeti és egyéb épületszerkezeti elemeket, esetenként bútort, polcokat is készít.
Igény esetén partnerei vagyunk egy komplett festési vagy tervezett faldekorációs munkák kivitelezésében.

ÜVEGFAL RENDSZER:

ÜVEGFAL RENDSZER KIÉPÍTÉSE:

A korszerű irodatervezési módszerek alkalmazásánál szívesen használnak üveg térelválasztó rendszereket. Így a munkahelyek viszonylagos elhatárolásával egy időben, a munkatársak között szükséges munkakontaktus is fenn maradhat, mivel az átláthatóság a hatékony irodakialakítás lényeges elve. Használatával világos helységeket alakítunk ki. Az üveg térrendszerek villámgyors kommunikációt tesznek lehetővé, egyedi térstruktúrákat hoznak létre és növelik a produktivitást.
Igény esetén a kíváncsi szemektől elzárt helységeket úgy alakítjuk ki az Önök számára, hogy dekorációs fóliát alkalmazunk. 

ÜVEGFAL ÉS ÜVEGAJTÓK FÓLIÁZÁSA:

A modern belsőépítészet egyre növekvő igényeire, a dekorációs fólia a legmegfelelőbb belső alkalmazás. A homogén matt fehér árnyalat, mely a látható fényt szinte teljes egészében átereszti, az egyik legkedveltebb anyag. Használatával világos, de a kíváncsi szemektől elzárt helységeket alakíthatunk ki. Kombinálva a színezett fóliák nagy választékával, csak a fantázia szabhat határt felhasználási lehetőségeknek.

NYÍLÁSZÁRÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK:

NYILÁSZÁRÓK:

Kizárólag minőségi alapanyagokból előállított termékeket kivitelezünk, melyek hosszú távú megoldást jelentenek a bennünket választó ügyfelek számára.

A nyílászárók alapanyaga fa, műanyag, fém (acél vagy alumínium) vagy ezek kombinációja lehet. 
Hibátlan működésük, funkciójuk maradéktalan betöltése elengedhetetlen jó közérzetünkhöz.
Szakembereink már a tervezéstől segítenek az elképzelések megvalósításában.

Minden ügyfelünk igénye alapján alakítjuk ki ajánlatunkat. Legyen a kiválasztott termék ablak vagy ajtó, beépítésétől kezdve az utómunkálatokon át teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Komplett kivitelezés a szolgáltatásunk részét képezi a megrendelt igények alapján, bontott anyag és sitt elszállítással együtt.

Válassza, ki mire van szüksége és a többit ránk bízhatja:

 • ablak (bukó-nyíló, kétszárnyú középen felnyíló, fix stb.),
 • ajtó (erkély, bejárati).

KIEGÉSZÍTŐK (RELUXA REDŐNY SZALAGFÜGGÖNY SZÚNYOGHÁLÓ):

A kiegészítőket (reluxa, redőny, szalagfüggöny, szúnyogháló) az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki, hogy teljesen illeszkedjenek a nyílászárókhoz, akkor tökéletes a harmónia és az összhang.
Kiegészítők:

 • redőny (műanyag vagy alumínium, külső vagy felső tokos),
 • reluxa (Alumínium lamellák, normál hagyományos (bovdenes) vagy üvegpálcás ,(súlyzáras) kivitelben, tetőablakokra is.),
 • szalagfüggöny (anyag és színválasztékos),
 • szúnyogháló (fix vagy, le-felhúzható, redőnybe szerelt),
 • nyílászárók fóliázása.

BIZTONSÁGTECHNIKA ÉS INFORMATIKA:

RIASZTÓBERENDEZÉSEK, KAMERA BERENDEZÉSEK:

A riasztó berendezéseket távfelügyeleti rendszerhez érdemes kapcsolni, mert így, jelzés esetén azonnal értesítve van a hatóság. Ha csak önmagában, távfelügyelet nélkül kerül beüzemelésre a rendszer, akkor maximum a készülék hangja riaszthatja el a betörőt.

Javasoljuk a kamera rendszerek telepítését családi ház esetében is, de elegendő, ha csak a kertet, a bejáratokat figyelik a kamerák. A belső helyiségekben nincsen jelentősége a kamerák felszerelésének.
Cégeknél a beltéri kamerákat is szorgalmazzuk. Ezek a kombinációja a riasztó berendezésekkel megfelelő biztonságtechnikai megoldást jelent.

Nagyobb vállalatok esetében, ahol sokan dolgoznak, nagy szükséglet mutatkozik a beléptető rendszerek irányába is. Ilyen ügyfelek számára a riasztó berendezéseken és kamera rendszereken túl, a beléptető kapuk telepítését is ajánljuk.

RIASZTÓ – KAMERA RENDSZEREK KIÉPÍTÉSE:

Ha hatékonyan működő biztonsági rendszerrel szeretné ellátni otthonát, irodáját akkor keressen fel minket és mi a kiépítésén át, beüzemelésen keresztül, a szükséges karbantartási munkálatokat is elvégezzük.

Minden esetben meg kell tekintenünk az adott helyszínt, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy megtervezhessük, miként kerüljön kialakításra a riasztó vagy kamera rendszer. Ezt követően árajánlatot fogunk átnyújtani az Ön számára.

KLÍMA ÉS LÉGTECHNIKA:

KLÍMA:

Kellemes hőmérséklet és tisztaság otthonában és irodájában egyaránt. A klíma beszerelés során a legnagyobb gondossággal járnak el szakembereink, kezdve a beltérben lévő bútorok védelmén, a szakszerű munkavégzésen keresztül, egészen a klíma beszerelés végén végzett takarításig.
A klíma szakszerű üzembe helyezése a klíma hosszú élettartamának és kifogástalan működésének alapfeltétele.
A klímaszerelés nem csak szakértelmet, hanem kiváló szerszámokat, ezen a téren szerzett munkatapasztalatot, lelkiismeretes munkavégzést is igényel.

LÉGTECHNIKA:

A légtechnika az egyik legjobb megoldás a friss levegőhöz való jutáshoz, zárt helységekben. Nagyobb irodaházakban, üzletközpontok alatti parkolókban, éttermekben, kávézókban nagyon fontos szerepe van a légtechnikának. A légtechnika lényege a levegő folyamatos cseréje, levegő minőségének megtartása érdekében légkezelő egységek segítségével. 
Cégünk légtechnikai kivitelezés területén tapasztalattal rendelkezik.

VILLANYSZERELÉS:

A villanyszerelés fokozott szakértelmet igényel, ezért kiemelten fontos, hogy megbízható és képzett villanyszerelő szakembert válasszon! Minden villanyszerelési munkának időt állónak kell lennie.

 • helyszíni felmérés szükséges a pontos árajánlat készítéshez,
 • határidők pontos betartása,
 • tiszta munkavégzés,
 • anyagbeszerzés és szállítás.

ERŐSÁRAM:

Foglalkozunk új szerelések, felújítások, átalakítások és javítások elvégzésével egyaránt. Munkáinkat tervek, illetve egyedi igények figyelembevételével végezzük el. A minőségi anyagok beépítésével, valamint a kiváló minőségű szakmai munkával garantálható a jó villamos hálózat kiépítése. Munkáinkat pontos határidőre, az építőiparban használt korszerű gépekkel, szerszámokkal és minőségi anyagokkal vállaljuk.

GYENGEÁRAM:

Gyengeáramú hálózatok teljes körű kivitelezése, felújítása.
A gyengeáramú hálózat alapszerelése az erősáramú hálózat építése során valósul meg, amennyiben erre lehetőség van. A gyengeáramú rendszerek kábelezését és szerelését saját kivitelezésben, szükség esetén szakvállalkozók bevonásával végezzük.

 • Kaputelefonok,
 • Riasztórendszerek,
 • Antenna hálózatok és rendszerek szerelése,
 • Akusztikai hálózatok kialakítása,
 • Telefonhálózatok szerelése,
 • Számítógép hálózatok szerelése.