layer slider
layer slider
layer slider

JOGI NYILATKOZAT

A honlapon található írások figyelemfelhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak. Az írásokban szereplő információk általános jellegűek és változhatnak.
 
Tájékoztatjuk Önt, hogy a www.epenterior.hu oldalra való belépés egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.
 
A www.epenterior.hu oldal tartalma az Ép Eneriőr Kft. szellemi tulajdona, szerzői jogi védelem alatt áll. Az Ép Eneriőr Kft. fenntartja a weboldalain megjelenő tartalom egészének vagy egy részének másolásával, terjesztésével kapcsolatos minden jogot. A lapokhoz tartozó tartalmat és a weboldalak kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. 

A weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, program stb.) feldolgozása és értékesítése a tulajdonos előzetes engedélye nélkül tilos. A látogató az oldalak kivonatait - kizárólag saját felhasználás céljából- merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult ezek további felhasználására, terjesztésére adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára. 

A weboldallal kapcsolatos piackutatást, versenytárs elemzést, grafikai tervezést és programozást a Usernet végezte. Az esetleges felmerülő hibákról kérjük a céget értesítse.

Az epenterior.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez. A hivatkozás kivételével, felhasználásuk kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az Ép Eneriőr Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Ép Eneriőr Kft. weboldalai bármilyen módon kapcsolódnak. 

Az Ép Eneriőr Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Amennyiben, a weboldalakon az Ép Eneriőr Kft-től független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - az Ép Eneriőr Kft. semmilyen garanciát nem vállal a látogató előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. 

Az Ép Eneriőr Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalainak tartalmát bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. 

KAPCSOLAT

Az Ép- Enteriőr Kft. magyar tulajdonban lévő általános építőipari és belsőépítészettel foglalkozó vállalkozás

ház ikon

SZÉKHELY CÍM

2310 Szigetszentmiklós,
Kinizsi u. 46.

IRODA CÍM

1211 Budapest,
Varrógépgyár u. 8-10.

telefon ikon

TELEFON

+36 70 395 4322