layer slider
layer slider
layer slider

GENERÁL KIVITELEZÉS

Csapatunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, képzésük az Európai Uniós előírásoknak teljes mértékben megfelelő, és gondoskodunk folyamatos szakmai fejlődésükről. Munkatársaink munkájáért teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk. Öltözékük és technikai felszereltségük minden esetben igazodik az adott feladathoz, Megbízóink igényeihez.

Az Ép-Enteriőr Kft. rendelkezik a hatályos jogszabályokban előírt engedélyekkel és felelősségbiztosítással. Tevékenységünk során mindig a megbízhatóság és a minőség kettős követelményét szem előtt tartva végezzük munkánkat.

FELÜLETKÉPZÉS

TISZTASÁGI és SZÍNES FESTÉS

Minden munka előtt a legfontosabb az előkészítés. mint minden felújítási munkálat előtt, így festésnél is takarófóliát alkalmaznunk, megelőzés céljából. A munka megkezdése előtt meg kell vizsgálnunk, hogy a festés első rétege mennyire jól kötődik az alapvakolathoz, annak megállapítására, hogy milyen alapra is kell majd festenünk, a fal repedéseit, egyenetlenségeit, esetleges hibáit, régi lyukak nyomait először megszüntetjük gletteléssel. Ha a felület még nem volt festve, akkor első munkamenetként gletteljük a falat, megfelelően sima felület eléréséig. A glettelést kéthárom rétegben végezzük, a rétegek között előírt száradási idő betartásával. 

A tisztasági festés lényege illetve fogalma, hogy a szokásosnál kevesebb festési munkával érjük el. A fal felületei idővel akaratlanul is felújításra szorulnak. Az élek lepattannak helyenként, a kapcsolók körül ujjlenyomatok látszanak, a színek idővel megkopnak, ilyenkor kínál tökéletes megoldást a tisztasági festés. 

Színes festés: A színválasztást RAL és NCS színskála palettával segítünk kiválasztani a megfelelő színeket, hogy azok harmóniában legyenek a tér és a bútorok megjelenésében.

TAPÉTÁZÁS

A tapéták többféle csoportosítása lehetséges azok alkalmazása, anyaga és elkészítése szerint. A különböző tapéta típusokat lehet az alkalmazott színek és minták szerint, mivel ezek a tapéta lényegét, a hangulatteremtő hatást képviselik.
A szín mellett szintén fontos a tapétán levő minták mérete, sűrűsége, a vonalvezetés iránya.
A sötét tónusú nagyméretű minták hatására a falfelület kisebbnek tűnik, és arányai megváltoznak. A kisméretű világos színű minták ellenben optikailag nagyítják a teret. A függőleges csíkok szűkítik a szobát, és növelik magasságát. Ezzel szemben a vízszintes csíkozás hatására a szoba alacsonyabbnak és szélesebbnek tűnik. A diszkrét vízszintes hangsúly a falfelület alsó harmadában ugyanakkor nyugalmat és szélességet kölcsönöz a szobának.
Egy egyszerű falat, egy dekorációs festéssel, egy dekorcsík (tapéta) ragasztásával is egyedivé tudjuk varázsolni. Az ötletesség nagyon fontos a kivitelezésnél.

FALDEKORÁCIÓ

A faldekoráció, más néven, a faldíszítés ötletek széles tárháza áll rendelkezésre. Otthona és irodája falburkolatának új stílusos kialakításához, csak a fantáziára, néhány ötletre és falszépítő burkolatok választékára van szükség. Ahhoz, hogy otthonát vagy irodáját dekoratívvá és esztétikussá formálja, tervezéskor érdemes végig gondolni, hogy milyen dekort képzelünk el. Ennek megfelelően érdemes kialakítani a belső tereket.

Egyedi tervezésű, sablonnal vagy a nélkül készülő motívumok sokasága, amely megszínezi az életünket, stílusossá teszi a környezetünket, valamint a formavilágunkhoz igazodjon.
Igény esetén egyedi tervezésű faldekorációkat is tervezünk, valamint kivitelezzük megrendelőink számára.

SZÁRAZÉPÍTÉS

FALL és ÁLLMENNYEZETI SZERKEZT ÉPÍTÉSE

A szárazépítő szakember nagymértékben hozzájárul az épület belső tereinek végleges megjelenéséhez, az egyes helyiségek használható ágához és az elkészült épületben tartózkodók kellemes közérzet kialakításához. Így feladatunk, hogy a tervezések alapján a teherhordó szerkezetek által körülhatárolt teret, a szerelt szerkezetekkel kisebbekre (szobákra, termekre) osszuk, azaz belső falakat, előtétfalakat, falburkolatokat építsünk.

A gipszkarton burkolat a beltériben széleskörűen felhasználható, akár beépített bútorok illesztésére, eltakarásra, vagy például költségcsökkentés céljából álmennyezetek, vagy álpadló elkészítésére alkalmas. Különösen hasznos tetőterek teljes belső burkolására, valamint utólag beépített térelválasztó leválasztás elkészítésére. Szakemberünk a szárazépítés eszközeivel eltakarja a látni nem kívánt gépészeti és egyéb épületszerkezeti elemeket, esetenként bútort, polcokat is készít.
Igény esetén partnerei vagyunk egy komplett festési vagy tervezett faldekorációs munkák kivitelezésében.

ÜVEGFAL RENDSZER

ÜVEGFAL RENDSZER KIÉPÍTÉSE

A korszerű irodatervezési módszerek alkalmazásánál szívesen használnak üveg térelválasztó rendszereket, ezért a munkahelyek viszonylagos elhatárolásával egy időben a munkatársak között szükséges munkakontaktus fenn maradhat, mivel az átláthatóság a hatékony irodakialakítás lényeges elve. Használatával világos helységeket alakítunk ki. Az üveg térrendszerek villámgyors kommunikációt tesznek lehetővé, egyedi térstruktúrákat hoznak létre és növelik a produktivitást.
Igény esetén a kíváncsi szemektől elzárt helységeket úgy alakítjuk ki az Önök számára, hogy dekorációs fóliát alkalmazunk. A homogén matt fehér árnyalat mely a látható fényt szinte teljes egészében átereszti, ez az egyik legkedveltebb anyag. Kombinálva a színezett fóliák nagy választékával, csak a fantázia jelent határt felhasználási lehetőségeinek

ÜVEGFAL és ÜVEGAJTÓK FÓLIÁZÁSA

A modern belsőépítészet egyre növekvő igényeire reakcióként, a dekorációs fólia a leg megfelelő belső alkalmazás. A homogén matt fehér árnyalat mely a látható fényt szinte teljes egészében átereszti, ez az egyik legkedveltebb anyag. Használatával világos, de a kíváncsi szemektől elzárt helységeket alakíthatunk ki. Kombinálva a színezett fóliák nagy választékával, csak a fantázia jelent határt felhasználási lehetőségeinek.

NYÍLÁSZÁRÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

NYILÁSZÁRÓK

Kizárólag minőségi alapanyagokból előállított termékeket kivitelezünk, melyek hosszú távú megoldást jelentenek a bennünket választó ügyfelek számára.

A nyílászárók alapanyaga fa, műanyag, fém (acél vagy alumínium) vagy ezek kombinációja lehet. 
Hibátlan működésük, funkciójuk maradéktalan betöltése elengedhetetlen jó közérzetünkhöz.
Szakembereink már a tervezéstől is segítenek az elképzelések megvalósításában. Minden ügyfelünknek az igénye alapján alakítjuk ki ajánlatunkat. Legyen a kiválasztott termék ablak vagy ajtó, beépítésétől kezdve az utómunkálatokon át teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Komplett kivitelezés a szolgáltatásunk részét képezi a megrendelt igények alapján, bontott anyag és sitt elszállítással együtt.

Válassza, ki mire van szüksége, és a többit ránk bízhatja:

 • ablak (bukó-nyíló, kétszárnyú középen felnyíló, fix stb.)
 • ajtó (erkély, bejárati)

KIEGÉSZÍTŐK (RELUXA REDŐNY SZALAGFÜGGÖNY SZÚNYOGHÁLÓ)

A kiegészítők (reluxa, redőny, szalagfüggöny, szúnyogháló) az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki, illetve teljesen illeszkedjenek a nyílászárókhoz, akkor tökéletes a harmónia és az összhang.
Kiegészítők:

 • redőny (műanyag vagy alumínium, külső vagy felső tokos)
 • reluxa (Alumínium lamellák, normál hagyományos (bovdenes) vagy üvegpálcás (súlyzáras) kivitelben, tetőablakokra is.)
 • szalagfüggöny (anyag és színválasztékos)
 • szúnyogháló (fix vagy, le-felhúzható, redőnybe szerelt)
 • nyílászárók fóliázása

GÉPÉSZETI RENDSZEREK

VÍZHÁLÓZAT KIÉPÍTÉSE

Ne bízza rá ismerősök által ajánlott emberekre a kivitelezéseket, melyek munkáit a későbbiekben javítatni kell. Ne kockáztasson! Szerződtessen profi szakemberekkel! 
Mi csakis jó minőségű anyagokat használunk fel, ugyanakkor a piacon elérhető legjobb áron szerezzük be azokat.

Fürdőszobák, mellékhelyiségek és konyhai blokkok rendszereinek megtervezése, kivitelezése, vagy felújítása gyorsan és precízen. Bármilyen vízvezeték szerelés épületen belül és kívül.
Felmérjük a feladatokat, árajánlatunkat összeállítjuk, s beszerezzük a szükséges anyagokat, és elvégezzük a munkát.

Az általunk végzett munkára még teljes körű garanciát is vállalunk! 

 • víz nyomóvezeték és csatorna bekötése aknától, földmunkával.
 • épületen belüli komplett vízszerelési munkák, bontásokkal.
 • szaniterek bekötése, áthelyezése, cseréje.

Elöregedett nyomó és lefolyó strangok javítása, cseréje.

 • meleg vizes tárolók, vízmelegítők kialakítása, áthelyezése, cseréje.
 • kerti csapok, fagycsapok kialakítása, áthelyezése, cseréje.

Hideg Burkoló szakemberink az egyszerű burkolástól a megtervezett minták kialakításában is tapasztalattal rendelkeznek Önök számára

Sőt szükség esetén, partnerei vagyunk komplett átalakítási, felújítási kivitelezésében is, így más szakmákkal egyeztetve ügyelünk arra, hogy végeredménye tökéletes legyen.

FŰTÉSRENDSZER KIÉPÍTÉSE

Ha Ön építkezik, vagy felújít, esetleg csak a fűtésrendszerét modernizálná akkor a megfelelő szakembert válassza. Fűtésrendszerek tervezése, bekötése, korszerűsítése garanciával! Központi és padlófűtés tervezése, kivitelezése gyorsan és szakszerűen. 

Meghibásodott fűtésrendszerek javítását, radiátorcserét, radiátorszelep cserét, radiátorméretezést, konvektor javítását, fűtés átalakítást szolgáltatásunk részét képezi.

GÁZHÁLÓZAT KIÉPÍTÉSE

Gázrendszerek tervezése, kivitelezése, korszerűsítése garanciával! 

Építkezik, vagy felújít, esetleg csak a gázrendszerét modernizálná akkor a megfelelő szakembert válassza.

Csakis jó minőségű anyagokat használunk fel, ugyanakkor a piacon elérhető legjobb áron szerezzük be azokat, amelyek az Európai Uniós szabványok követeléseinek megfelelnek.

KLÍMA

Kellemes hőmérséklet és tisztaság otthonában és irodájában egyaránt. A klíma beszerelés során a legnagyobb gondossággal járnak el szakembereink, kezdve a beltériben meg lévő bútorok védelmén, a szakszerű munkavégzésen keresztül egészen a klíma beszerelés végén végzett takarításig.
A klíma szakszerű üzembe helyezése a klíma hosszú élettartam és kifogástalan működés alapfeltétele.
A klímaszerelés nem csak szakértelmet, hanem kiváló szerszámokat, ezen a téren szerzett munkatapasztalatot, lelkiismeretes munkavégzést is igényel.

LÉGTECHNIKA

A légtechnika az egyik legjobb megoldás a friss levegőhöz való jutáshoz, zárt helységekben. Nagyobb irodaházakban, üzletközpontok alatti parkolókban, éttermekben, kávézókban, nagyon fontos szerepe van a légtechnikának. A légtechnika lényege a levegő folyamatos cseréje, levegő minőségének megtartása érdekében légkezelő egységek segítségével. 
Cégünk légtechnikai kivitelezés területén tapasztalattal rendelkezi

BURKOLÁS

MELEGBURKOLÁS

A meleg burkolás nem más, mint a száraz környezetben lévő anyagok (szőnyegpadló, PVC, laminált padló, parketta, hajópadló, lambéria) elhelyezése.

Ha Önnek megbízható, precíz és elérhető áron dolgozó szakemberre van szüksége burkolási munkákhoz, jó helyen jár! Minőségi munkáinkra garanciát vállalunk.

Meleg burkoló szakembereink hozzáértő képzettséggel rendelkeznek, különleges vagy nagyobb igénybevételű (irodák, üzlethelységek, áruházak, lakások) területeken történő fektetésében és megfelelő kezelésében (lakkozás, védőbevonatok, polírozás, stb.). Bízza ránk elkészítését, nem fog csalódni! 

Igény esetén partnerei vagyunk komplett átalakítási, felújítási kivitelezésesében is: kérjen tőlünk árajánlatot!

Meglévő burkolatok megmunkálása:

 • Parketta, hajópadló csiszolása, lakkozása 
 • Szőnyegpadló, PVC javítása 
 • Parketta, hajópadló, szőnyegpadló, PVC szegélyezése 

Új burkolatok lerakása:

 • Tömörfa parketta és hajópadló szakszerű lerakása, csiszolása, lakkozása 
 • Laminált parketta, szalagparketta fektetése 
 • Szőnyegpadló leragasztása 
 • PVC burkolatok leragasztása 

HIDEGBURKOLÁS

Hideg Burkoló szakemberink az egyszerű burkolástól a megtervezett minták kialakításában is tapasztalattal rendelkeznek. Önnek nincs más teendője, mint kiválasztani a burkoló anyagot (csempét, követ). Készítünk üvegtégla és gipszkarton térelválasztókat is, utóbbiakat akár csempézett vagy lambériázott bevonattal is. Sőt szükség esetén, partnerei vagyunk komplett átalakítási, felújítási kivitelezésében is, így más szakmákkal egyeztetve ügyelünk arra, hogy végeredménye tökéletes legyen.

 • kőműves munkát, vakolást, falazást
 • kád-mosdó beépítést
 • vízszerelés, vagy esetleg vízszerelés utáni javítást, helyreállítást.

VILLANYSZERELÉS

A villanyszerelés fokozott szakértelmet igényel, ezért kiemelten fontos, hogy megbízható és képzett villanyszerelő szakembert válasszon! Minden villanyszerelési munkának időt állónak kell lennie.

 • helyszíni felmérés szükséges a pontos árajánlat készítéshez
 • határidők pontos betartása
 • tiszta munkavégzés
 • anyagbeszerzés és szállítás

ERŐSÁRAM

Foglalkozunk új szerelések, felújítások, átalakítások és javítások elvégzésével egyaránt. Munkáinkat tervek, illetve egyedi igények figyelembevételével végezzük el. A minőségi anyagok beépítésével, valamint a kiváló minőségű szakmai munkával garantálható a jó villamos hálózat kiépítése. Munkáinkat pontos határidőre, az építőiparban használt korszerű gépekkel, szerszámokkal és minőségi anyagokkal vállaljuk.

GYENGEÁRAM

Gyengeáramú hálózatok teljes körű kivitelezése, felújítása.
A gyengeáramú hálózat alapszerelése, az erősáramú hálózat építése során valósul meg, amennyiben erre lehetőség van. A gyengeáramú rendszerek kábelezését és szerelését saját kivitelezésben, szükség esetén szakvállalkozók bevonásával végezzük.

 • Kaputelefonok
 • Riasztórendszerek
 • Antenna hálózatok és rendszerek szerelése,
 • Akusztikai hálózatok kialakítása,
 • Telefonhálózatok szerelése
 • Számítógép hálózatok szerelése

KŐMŰVES MUNKÁLATOK

FALBONTÁS-FALAZÁS, BURKOLATBONTÁS, BETONOZÁS

Szakképzett csapatunk betonozás, falazás, szerkezeti elemek beépítése, burkolási munkák előkészítése és egyéb kőműves munkákkal áll Ügyfeleink rendelkezésére! 
Igény esetén meglévő falakba új nyílászárókat építünk be, vagy a meglévő nyílászárót módosítjuk, átépítjük.

Építőipari kivitelezés, vagy átalakításánál szolgáltatásunk részét képezi minden falazási munkát, ami csak egy háznál előfordulhat. főfal falazás, válaszfal falazás, kerítés falazás, zsalukő falazás és egyéb falazási munkák

Egyedi kőkerítések, vagy vegyes (kő és fa / kő és fém rács) kerítések és korlátok elkészítésében is tudunk segíteni!

Igény esetén partnerei vagyunk komplett átalakítási, felújítási kivitelezésesében is:

Kérjen tőlünk árajánlatot! 

 • vakolás, glettelés
 • szigetelés (hő-és hangszigetelés)
 • belső falak könnyű szerkezetű kiépítése (gipszkartonozás)
 • külső-belső burkolás (hideg-meleg)
 • felületképzés (bel- és kültéri festés)

VAKOLÁS

A kőműves tevékenységei között fontos helyen szerepelnek a vakolási munkák, eszközei lehetnek hagyományos és a modern, a gépi vakolás. Szakképzett csapatunk különböző technikákat alkalmaznak külső és belső falak kivitelezésénél.
Ha velünk dolgoztat, nem kell az alapanyagok beszerzésével, sitt szállításával foglalkoznia, felvállalt munkáink részeként ezt is örömmel elvégezzük!

SZIGETELÉS

HŐSZIGETELÉS

Hőszigeteléssel elérjük azt az optimális fűtött helyiségek hőmérsékletét, amellyel hő veszteséget csökkentjük. Hiányában ingadozik a hőmérséklet, kellemetlen lesz a hőérzetünk.
A megfelelő hőszigetelés kiválasztásánál több tényezőt is figyelembe veszünk, a lehető legnagyobb energia megtakarítása érdekében. 

Növeli otthona energiafelhasználásának hatékonyságát, a számlái csökkenni fognak!
Cégünk a külső-belső hőszigetelési rendszerek kialakításában, valamint a kivitelezésben is áll ügyfeleink rendelkezésére.

HANGSZIGETELÉS

Bár a hang, illetve a hő fizikailag nehezen hozható összefüggésbe egymással, rendkívül sok esetben összetalálkoznak. Általánosságban a hő-, illetve hangszigetelő rendszerek, felépítésüket, szerkezetüket, továbbá funkciójukat tekintve, nagyfokú hasonlóságot mutatnak.
Fontos azonban megjegyezni, hogy mindez nem jelenti azt, hogy a hőszigetelő rendszerek kellő hangvédelmet biztosítanak a környezetből szűrődő kellemetlen hangok ellen, illetve, hogy a hangszigetelő rendszerek segítenek, hogy otthona az év minden napján a megfelelő hőmérsékletet biztosítja.

Szeretjük, ha lakásunk, környezetünk csendes, a nyugalmunkat nem zavarják meg azok a zajok, vagy nem kívánatos hangok, amelyek problémát okoznak otthonunkban. Egy lakás, vagy ház akusztikai komfortja megfelelően kiválasztott szigeteléssel befolyásolható.

VÍZSZIGETELÉS 

Ma már egyre gyakrabban beszélünk a házak, épületek, létesítmények szigeteléséről, és ennek köszönhetően egyre több szerepet kap a vízszigetelés is, hiszen épületeinket óvni kell a különböző megjelenési formájú és nem kívánt vizektől. Ha a vízszigetelés feladatát egy mondatba szeretnénk összefoglalni, akkor azt mondhatjuk, hogy a vízszigetelés feladata hogy meggátolja a nedvesség bármely épületi, épületszerkezeti elembe történő beszivárgását.

A folyamatos nedvességnek kitett épületek és épületszerkezeteket védelme érdekében, különböző vízszigetelési megoldásokat kell alkalmazni attól függően, hogy a víz, a nedvesség, mely irányból és milyen mértékben jelentkezik.

TAKARÍTÁS

KÖZÜLETI ÉS MAGÁNJELLEGŰ

Természetesen nem maradhat el az építési és bontási munkák utáni sitt elhordás sem, csapatunk rendkívül oda figyel, hogy ne Önnek legyen gondja a hulladék megfelelő helyre való elhelyezése.
Továbbiakban szeretnénk kiterjeszteni közületi és magánjellegű takarítási projektünket is, hogy a későbbiekben minőségi munkáinknak köszönhetően a rendelkezésére álljunk.