layer slider
layer slider
layer slider

ÉPÜLET ÜZEMELTETÉS, KARBANTARTÁS, FELÚJÍTÁS

Koncepciónk az irodák és üzlethelyiségek belső tereinek berendezésének teljes kivitelezése, mely az üzemeltetést, felújítást, karbantartást foglalja magába.

A karbantartási munka a biztonságos és egészséges munkakörülmények megvalósításához elkerülhetetlen, másrészről önmaga is nagy kockázattal járó, a napi munkamenettől eltérő, ritkábban előforduló, szokatlan eseményekben gazdag, mélyebb szaktudást és tapasztalatot, alkalmanként problémamegoldást igénylő tevékenység.

Számunkra legfontosabb a jól működő kapcsolat, amely a management-el folytatott rendszeres konzultációk alapján felújításkor, karbantartáskor megtervezzük és kivitelezzük az Önök elképzeléseit, melynek irányadója a felelősség és a garancia az elvégzett munkákért. Valamint az esetlegesen felmerülő kellemetlenségeket elkerülhessük, a munkálatok közötti időszakban tájékoztatjuk a megvalósult projektekről.
Határozott célunk, hogy teljesítsük a megrendelés által kért időbeli munkálatok elvégzését, s nem akadály számunkra a kivitelezés közben kért esetleges módosítások teljesítése sem. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és a közeljövőben szeretne hosszú távú kapcsolatot kiépíteni cégünkkel, kérem, keressen Minket bizalommal.