layer slider
layer slider
layer slider

BELSŐÉPÍTÉSZET

SZEMÉLYRE SZABOTT IRODATERVEZÉS - KIALAKÍTÁS

Egy iroda berendezésekor mind az esztétikus, mind a praktikus lakberendezési szempontokat figyelembe kell vennünk, hogy megfelelő munkahelyi környezetet alakítsunk ki. Az iroda kialakításakor nemcsak az előnyösséget, hanem az irodai berendezés eleganciáját is szem előtt kell tartani, a tervezéstől a kivitelezésig.

Az irodákra jellemző az ergonomikus kialakítás, a szolid elegancia és a letisztult formavilág, ez a hangulat illeszkedik leginkább a munkahelyek struktúrájához. 
Az irodabútorok rendkívül gazdag szín-, anyag és elemválasztéka és variálhatósága, illetve az irodaberendezési kiegészítők széles tárháza lehetővé teszi, hogy az irodában is meglegyen a komfortérzetünk, valamint eleganciát és látványos esztétikai harmóniát közvetítsen.

KÖZÜLETI ÉS LAKOSSÁGI INTÉZMÉNYEK TERVEZÉSE - KIALAKÍTÁSA:

Az intézmények berendezésekor mind a látványosságot, mind a praktikus lakberendezési szempontokat is figyelembe kell vennünk, hogy megfelelő környezetet alakítsunk ki az intézmények látogatói, dolgozói számára. Kialakításakor nemcsak az előnyösséget, hanem a belső téralkotók, bútorok, térelemek és egyéb kiegészítő berendezések esztétikai harmóniáját is szem előtt kell tartani. 
Az Ön számára legmegfelelőbb stílusban alakítjuk ki. Lehet szó klasszikus, klasszicista, minimalista, mediterrán, szolid, posztmodern eleganciáról, amely a letisztult arculatot tükrözi, hogy illeszkedjen az Ön formavilágához.

Rendkívül gazdag szín-, anyag és elemválaszték és variálhatóság, illetve a bútorok, kiegészítők széles tárháza lehetővé teszi, hogy meglegyen a komfortérzetünk, valamint előkelőséget és kimagasló esztétikai kiegyensúlyozottságot sugározzon.